Zabeljen fižol je tako preprosta jed, da je za pripravo te jedi, kar škoda besed. Pa vendar, če slučajno obstaja še kakršnakoli možnost, da tega še niste počeli… Potrebujete: fižol – količina je seveda odvisna od števila ljudi, ki bo jedlo ocvirki – nekaj žlic ali na masti prepražena čebula Če boste fižol še […]
Tople kumare
Ko rečem tople kumare, ali po domače kmečke kumare, mislim na preprosto jed, ki jo poznam že iz otroštva. Še vedno jo imam zelo rada, radi pa jo imajo tudi moji domači. Še vedno jih pripravljam tako, kot me je naučila moja mama. Pa poglejmo o čem govorim. Za 4 osebe potrebujemo cca: krompir – […]
Rižota s piščančjim mesom
Če želite pripraviti okusen in zdrav obrok, potem se lotite piščančje rižote. To je zelo stara in preizkušena jed, ki se pripravlja skoraj po vseh kuhinjah, verjetno pa jo vsak pripravi malo drugače. Tale način bo zelo preprost. Za 4 osebe potrebujete približno: piščančje meso – cca ½ kg (najboljše je seveda belo meso, ampak […]
Ocvrta salama
Če res nimate preveč časa za kuho, potem vas bo ocvrta salama rešila iz zagate. En, dva tri … in že za mizo diši! Za ocvrto salamo potrebujemo: salamo – katero in koliko se sami odločite (količina je odvisna od tega, koliko „prisklednikov“ boste imeli pri mizi, vrsto salame pa priporočam pariško, posebno, francosko…) jajce […]
- « Prejšnja stran
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
Zadnji komentarji